Hulp onderweg via Mazda App

Mazda Motor Europe heeft een applicatie voor smartphones geïntroduceerd in Europa onder de naam MyMazda App.Via de App heeft de berijder ondermeer een directe verbinding met pechhulp.

De gratis MyMazda App beschikt over verschillende functies, waaronder een directe verbinding met de Mazda Euro Service, een persoonlijke service bij pech onderweg, schade of ruitbreuk. Ook zullen klanten van Mazda met deze app op elke plaats en tijd kunnen beschikken over de volledige voertuig- en servicegeschiedenis van hun auto.

De nieuwe Mazda app op het gebied van klantenservice communiceert direct met het Mazda Digital Service Record (DSR), ofwel het digitale serviceboekje, dat alle service- en onderhoudsactiviteiten van het betreffende voertuig in een digitale database opslaat.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hulp onderweg via Mazda App - Automobielmanagement.nl

Hulp onderweg via Mazda App

Mazda Motor Europe heeft een applicatie voor smartphones geïntroduceerd in Europa onder de naam MyMazda App.Via de App heeft de berijder ondermeer een directe verbinding met pechhulp.

De gratis MyMazda App beschikt over verschillende functies, waaronder een directe verbinding met de Mazda Euro Service, een persoonlijke service bij pech onderweg, schade of ruitbreuk. Ook zullen klanten van Mazda met deze app op elke plaats en tijd kunnen beschikken over de volledige voertuig- en servicegeschiedenis van hun auto.

De nieuwe Mazda app op het gebied van klantenservice communiceert direct met het Mazda Digital Service Record (DSR), ofwel het digitale serviceboekje, dat alle service- en onderhoudsactiviteiten van het betreffende voertuig in een digitale database opslaat.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding