Automaterialen Jagersma opent vestiging in Drachten

In Drachten opent Automaterialen Jagersma op 23 januari zijn tweede Friese vestiging, naast die in Doezum.

Automaterialen Jagersma is leverancier van automaterialen, gereedschappen, banden, equipment en accessoires. In januari 2008 werd Automaterialen Jagersma in Doezum overgenomen door de familie Groenewold. Vader en zoon waren er al enige tijd werkzaam. In de afgelopen vier jaar is de grossiersvestiging verder uitgebouwd. Jagersma bedient garagebedrijven in een klein gebied, zonder vaste logistieke routes. "Juist het directe contact en de optimale service is essentieel voor onze klanten, die hoge eisen stellen aan de kennis, kwaliteit en service."

Nu de vestiging Doezum uit haar voegen begint te groeien, is het tijd voor een tweede locatie. Die is gevonden aan De Hemmen 29 in Drachten en staat onder leiding van Robert Groenewold. Behalve een winkel en showroom herbergt het nieuwe pand ook een trainingscentrum waar garagisten bijgespijkerd kunnen worden.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Automaterialen Jagersma opent vestiging in Drachten - Automobielmanagement.nl

Automaterialen Jagersma opent vestiging in Drachten

In Drachten opent Automaterialen Jagersma op 23 januari zijn tweede Friese vestiging, naast die in Doezum.

Automaterialen Jagersma is leverancier van automaterialen, gereedschappen, banden, equipment en accessoires. In januari 2008 werd Automaterialen Jagersma in Doezum overgenomen door de familie Groenewold. Vader en zoon waren er al enige tijd werkzaam. In de afgelopen vier jaar is de grossiersvestiging verder uitgebouwd. Jagersma bedient garagebedrijven in een klein gebied, zonder vaste logistieke routes. "Juist het directe contact en de optimale service is essentieel voor onze klanten, die hoge eisen stellen aan de kennis, kwaliteit en service."

Nu de vestiging Doezum uit haar voegen begint te groeien, is het tijd voor een tweede locatie. Die is gevonden aan De Hemmen 29 in Drachten en staat onder leiding van Robert Groenewold. Behalve een winkel en showroom herbergt het nieuwe pand ook een trainingscentrum waar garagisten bijgespijkerd kunnen worden.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding