Exide Technologies: toepassingslijst voor iPhone

Exide Technologies komt met een elektronische toepassingslijst voor de iPhone – als eerste accufabrikant, stelt het bedrijf.

De lijst is als gratis download in de App Store beschikbaar voor iedere geïnteresseerde. Klanten kunnen met de ‘Exide Technologies Battery Finder app’ de juiste accu vinden voor zowel personenwagens als lichte bedrijfswagens.

De toepassing bestaat niet alleen voor de Exide-producten, maar is ook beschikbaar voor de andere hoofdmerken van de groep: Fulmen, Tudor, Deta, Sonnak en Centra. Een en ander hangt af van de beschikbaarheid van het merk per land. De online catalogus kan geconsulteerd worden in de twaalf belangrijkste Europese talen. Elk kwartaal is er een update met nieuwe voertuigen en nieuwe manieren om de accu op te zoeken.

Selecteren gebeurt aan de hand van de nummerplaat of het inschrijvingsnummer van het voertuig (niet beschikbaar in België) of via het selecteren van merk en model. De tool beschikt ook over een lijst met de meest courante accutypenummers.

Verder helpt het programma om in functie van het gebruik de juiste accu te kiezen. (bijvoorbeeld lange ritten of juist korte ritten in een stedelijke omgeving). Per type accu kan de klant de technische gegevens opvragen, een foto, tips voor de inbouw, enzovoort. De app is ontwikkeld in samenwerking met TecDoc. Voor andere smartphone-platforms gaat Exide Technologies de komende maanden een vergelijkbaar hulpmiddel opzetten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Exide Technologies: toepassingslijst voor iPhone - Automobielmanagement.nl

Exide Technologies: toepassingslijst voor iPhone

Exide Technologies komt met een elektronische toepassingslijst voor de iPhone – als eerste accufabrikant, stelt het bedrijf.

De lijst is als gratis download in de App Store beschikbaar voor iedere geïnteresseerde. Klanten kunnen met de ‘Exide Technologies Battery Finder app’ de juiste accu vinden voor zowel personenwagens als lichte bedrijfswagens.

De toepassing bestaat niet alleen voor de Exide-producten, maar is ook beschikbaar voor de andere hoofdmerken van de groep: Fulmen, Tudor, Deta, Sonnak en Centra. Een en ander hangt af van de beschikbaarheid van het merk per land. De online catalogus kan geconsulteerd worden in de twaalf belangrijkste Europese talen. Elk kwartaal is er een update met nieuwe voertuigen en nieuwe manieren om de accu op te zoeken.

Selecteren gebeurt aan de hand van de nummerplaat of het inschrijvingsnummer van het voertuig (niet beschikbaar in België) of via het selecteren van merk en model. De tool beschikt ook over een lijst met de meest courante accutypenummers.

Verder helpt het programma om in functie van het gebruik de juiste accu te kiezen. (bijvoorbeeld lange ritten of juist korte ritten in een stedelijke omgeving). Per type accu kan de klant de technische gegevens opvragen, een foto, tips voor de inbouw, enzovoort. De app is ontwikkeld in samenwerking met TecDoc. Voor andere smartphone-platforms gaat Exide Technologies de komende maanden een vergelijkbaar hulpmiddel opzetten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding