Interstate gaat in truckbanden

Interstate Tire & Rubber betreedt nu ook de truckmarkt. Het bedrijf heeft bekendgemaakt een nieuwe serie truckbanden te gaan ontwikkelen.

Interstate zegt tot dit strategisch besluit te zijn gekomen in overleg met zijn ‘distributeurs in de wereld’ want veel van hen zijn al actief in dit belangrijke marktsegment. "Vandaar dat zijn deze nieuwe ontwikkeling verwelkomen", aldus vice preident Theo de Vries.  Op dit moment heeft de bandenproducent al distributeurs en verkooppunten in zeventig landen in de wereld. Volgens De Vries verwelkomen deze bestaande distributeurs de nieuwe ontwikkeling: "Interstate verwacht dat het nieuwe assortiment truckbanden positief zal bijdragen aan de groei van Interstate." De kwaliteit van de nieuwe banden is gebaseerd op Europese standaards, onder meer op het gebied van kilometrage en milieu. Interstate Tire & Rubber Co. bestaat sinds 1972. De banden worden geproduceerd in Azië en in de VS. In Nederland is Interstate het huismerk van Profile Tyrecenter, onderdeel van The Alwaysbemobile Company.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Interstate gaat in truckbanden - Automobielmanagement.nl

Interstate gaat in truckbanden

Interstate Tire & Rubber betreedt nu ook de truckmarkt. Het bedrijf heeft bekendgemaakt een nieuwe serie truckbanden te gaan ontwikkelen.

Interstate zegt tot dit strategisch besluit te zijn gekomen in overleg met zijn ‘distributeurs in de wereld’ want veel van hen zijn al actief in dit belangrijke marktsegment. "Vandaar dat zijn deze nieuwe ontwikkeling verwelkomen", aldus vice preident Theo de Vries.  Op dit moment heeft de bandenproducent al distributeurs en verkooppunten in zeventig landen in de wereld. Volgens De Vries verwelkomen deze bestaande distributeurs de nieuwe ontwikkeling: "Interstate verwacht dat het nieuwe assortiment truckbanden positief zal bijdragen aan de groei van Interstate." De kwaliteit van de nieuwe banden is gebaseerd op Europese standaards, onder meer op het gebied van kilometrage en milieu. Interstate Tire & Rubber Co. bestaat sinds 1972. De banden worden geproduceerd in Azië en in de VS. In Nederland is Interstate het huismerk van Profile Tyrecenter, onderdeel van The Alwaysbemobile Company.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding