Peter van Brussel opvolger Binnendijk bij Tenneco

Peter van Brussel is met ingang van deze maand de opvolger van Maurits Binnendijk bij Tenneco.

Van Brussel is benoemd tot Sales & Marketing Manager Benelux. Hij werkt sinds 2009 bij de onderneming. Maurits Binnendijk trad vorige maand toe tot het Sales & Marketing Directors-team binnen Tenneco. De onderneming voert de merken Monroe (schokdempers) en Walker (uitlaten). 

Door Van Brussels benoeming ontstond de vacature van Business Manager Nederland; die wordt ingevuld door Edwin de Ridder. Deze wordt door Jean-Francois Floor, Sales Director Nordics, France, UK and Benelux, aangeduid als "een welkome aanvulling." Hij wijst op de jarenlange branche-ervaring van De Ridder, onder meer als grossier, in het productmanagement bij Hartsant en als salesverantwoordelijke bij NRF (Ned. Radiateuren Fabriek) voor de Benelux.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Peter van Brussel opvolger Binnendijk bij Tenneco - Automobielmanagement.nl

Peter van Brussel opvolger Binnendijk bij Tenneco

Peter van Brussel is met ingang van deze maand de opvolger van Maurits Binnendijk bij Tenneco.

Van Brussel is benoemd tot Sales & Marketing Manager Benelux. Hij werkt sinds 2009 bij de onderneming. Maurits Binnendijk trad vorige maand toe tot het Sales & Marketing Directors-team binnen Tenneco. De onderneming voert de merken Monroe (schokdempers) en Walker (uitlaten). 

Door Van Brussels benoeming ontstond de vacature van Business Manager Nederland; die wordt ingevuld door Edwin de Ridder. Deze wordt door Jean-Francois Floor, Sales Director Nordics, France, UK and Benelux, aangeduid als "een welkome aanvulling." Hij wijst op de jarenlange branche-ervaring van De Ridder, onder meer als grossier, in het productmanagement bij Hartsant en als salesverantwoordelijke bij NRF (Ned. Radiateuren Fabriek) voor de Benelux.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding