Eigenaar Hub Dirix (63) was op zoek naar iemand die het bedrijf, het personeel en de dienstverlening wilde voortzetten. Zijn bedrijf is al 35 jaar actief in de regio Beek-Geleen-Sittard-Born (Westelijke Mijnstreek). Dolf Knubben, sinds vijftien jaar eigenaar van Hanno Automaterialen in Heerlen, paste in het door Dirix geschetste profiel. Hanno automaterialen is lid van Group Auto en opereert sinds 45 jaar in de regio Heerlen-Kerkrade-Landgraaf-Brunssum-Voerendaal (Parkstad Limburg).

Beide gebieden sluiten goed op elkaar aan, zonder noemenswaardige overlapping. Hanno breidt zijn werkgebied "op een gezonde manier uit" en zegt er de continuïteit en marktpositie van beide bedrijven door te versterken.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding