Kühne gaat filialen driemaal per dag beleveren

Kühne start per direct een proef waarbij zijn filialen in Schiedam, Hoogeveen en Veldhoven driemaal per dag beleverd gaan worden: éénmaal in de nacht en tweemaal overdag.

Doel is om Kühnes klanten – grossiers in automaterialen – nog beter te kunnen bedienen. Volgens Kühne komt de driedaagse levering de beschikbaarheid van onderdelen ten goede. Grossiers zouden nog sneller kunnen inspelen op de vraag van hun klanten.

Voor een daglevering hadden de grossiers dagelijks tot 9.30 uur de beschikking over de centrale voorraad van Kühne in Hoevelaken. De bestellingen werden dan in de CarGo uitgeleverd of bij het Kühne-filiaal afgehaald. Hier voegt Kühne nu de extra mogelijkheid aan toe om tot 11.45 uur te bestellen uit de centrale voorraad van Kühne Hoevelaken. Deze onderdelen kunnen dan vanaf 13.30 uur in het Kühne filiaal worden afgehaald.

Kühne heeft haar bestelsystemen Automaster-Base en Automaster-KuBes aan de extra leveringen aangepast. Afhankelijk van het tijdstip van bestellen ziet de grossier nu meerdere mogelijkheden om nog op dezelfde dag haar bestellingen door Kühne geleverd te krijgen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kühne gaat filialen driemaal per dag beleveren - Automobielmanagement.nl

Kühne gaat filialen driemaal per dag beleveren

Kühne start per direct een proef waarbij zijn filialen in Schiedam, Hoogeveen en Veldhoven driemaal per dag beleverd gaan worden: éénmaal in de nacht en tweemaal overdag.

Doel is om Kühnes klanten – grossiers in automaterialen – nog beter te kunnen bedienen. Volgens Kühne komt de driedaagse levering de beschikbaarheid van onderdelen ten goede. Grossiers zouden nog sneller kunnen inspelen op de vraag van hun klanten.

Voor een daglevering hadden de grossiers dagelijks tot 9.30 uur de beschikking over de centrale voorraad van Kühne in Hoevelaken. De bestellingen werden dan in de CarGo uitgeleverd of bij het Kühne-filiaal afgehaald. Hier voegt Kühne nu de extra mogelijkheid aan toe om tot 11.45 uur te bestellen uit de centrale voorraad van Kühne Hoevelaken. Deze onderdelen kunnen dan vanaf 13.30 uur in het Kühne filiaal worden afgehaald.

Kühne heeft haar bestelsystemen Automaster-Base en Automaster-KuBes aan de extra leveringen aangepast. Afhankelijk van het tijdstip van bestellen ziet de grossier nu meerdere mogelijkheden om nog op dezelfde dag haar bestellingen door Kühne geleverd te krijgen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding