AD Benelux leverde al AMC-filters, NWB-wissers en MK Kashiyama-remblokken van KAVO, maar neemt vanaf nu de hele range af. Leon Schilders, hoofd product management bij AD Benelux: "Door de groei van het aantal Aziatische voertuigen in het Nederlandse wagenpark zien wij het als een kans om het volledige productaanbod van KAVO beschikbaar te stellen aan autobedrijven. Onze ervaring leert ons bovendien dat autobedrijven bij reparaties het liefst onderdelen van de OE-producent willen monteren."

Door de nauwere samenwerking komen in het KAVO-pakket van AD Benelux onder meer Aisin-koppelingen erbij. Schilders: "Dat onderstreept onze naam als distributeur van OE-kwaliteitsonderdelen."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding