In Nederland is Westfalia een sterk merk, dankzij de campers en aanhangers die het vroeger produceerde. De ontwikkeling en productie van trekhaken gebeuren nog altijd in eigen land.

Viba vindt Westfalia prima passen bij zijn veersystemen (MAD) en fietsdragers (Atera). De nieuwe  aanwinst wordt gepresenteerd op Autoprof Gorinchem, de beurs die komende dinsdag begint. Voor deze gelegenheid komt een vertegenwoordiger van Westfalia Duitsland over, die alle dagen aanwezig is om tekst en uitleg te geven.

Behalve in de after market is Westfalia ook bekend als OE-partner van vele grote Duitse automerken, zoals BMW. De range trekhaken is beschikbaar voor vrijwel het complete Europese wagenpark, inclusief de Japanse en Koreaanse merken en modellen.

Meer hierover in de AM-bijlage Autoprof. Gorinchem. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding