Autoprof Gorinchem: 332 deelnemende bedrijven

Editie 2012 van Autoprofessioneel & Schadeherstel Vakbeurs Gorinchem gaat vandaag van start met 332 deelnemende bedrijven.

Samen zijn ze goed voor circa tien procent meer bezette vierkante meters standoppervlak dan vorig jaar. Dat meldt organisator Geert Huising vanaf de beursvloer, waar momenteel de laatste puntjes op de i worden gezet.

Van uitgeklede stands als gevolg van eventuele budgetbeperkingen valt volgens hem niets te merken. "Ik constateer hier in de hal eerder het tegenovergestelde. Er zijn fantastische stands bij. Ook gemiddeld genomen zie ik bedrijven meer moeite doen om de stand mooi aan te kleden."

De beurs begint om 15.00 uur, sluit om 22.00 uur en duurt zoals gebruikelijk drie dagen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autoprof Gorinchem: 332 deelnemende bedrijven - Automobielmanagement.nl

Autoprof Gorinchem: 332 deelnemende bedrijven

Editie 2012 van Autoprofessioneel & Schadeherstel Vakbeurs Gorinchem gaat vandaag van start met 332 deelnemende bedrijven.

Samen zijn ze goed voor circa tien procent meer bezette vierkante meters standoppervlak dan vorig jaar. Dat meldt organisator Geert Huising vanaf de beursvloer, waar momenteel de laatste puntjes op de i worden gezet.

Van uitgeklede stands als gevolg van eventuele budgetbeperkingen valt volgens hem niets te merken. "Ik constateer hier in de hal eerder het tegenovergestelde. Er zijn fantastische stands bij. Ook gemiddeld genomen zie ik bedrijven meer moeite doen om de stand mooi aan te kleden."

De beurs begint om 15.00 uur, sluit om 22.00 uur en duurt zoals gebruikelijk drie dagen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding