Rhenoy neemt Autodemontage Rotterdam over

Met ingang van april a.s. neemt Rhenoy de activiteiten van Autodemontage Rotterdam over. De nieuwe naam wordt Autoparts Rotterdam.

De acquisitie is, net als de vorige week bekendgemaakte overname van Autoparts Almere, een universeel autodemontagebedrijf. Naast gebruikte onderdelen gaat het ook gereviseerde en nieuwe onderdelen leveren van alle merken.

De eerste twee weken van april gebruikt Rhenoy voor een reorganisatie bij Autoparts Rotterdam, om vervolgens de deuren weer te openen. Behalve zakelijke klanten zullen ook particuliere kopers terecht kunnen bij de nieuwe vestiging, om zelf onderdelen af te halen. De regio Rotterdam heeft wat dat betreft een andere dynamiek dan Waardenburg, waar Rhenoy is gevestigd.

Als straks de drie vestigingen operationeel zijn, wil Rhenoy eigen bezorgroutes gaan rijden tussen de locaties. Indien mogelijk (voorraad) en nodig (urgentie) kan een order dan nog dezelfde dag worden afgeleverd. Op dit moment is het nog zo dat een vandaag geplaatste order de volgende dag wordt geleverd via DHL. Rhenoy beschikt over een klantenbestand van circa zesduizend automotive bedrijven: universelen, merkdealers en schadeherstellers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Rhenoy neemt Autodemontage Rotterdam over - Automobielmanagement.nl

Rhenoy neemt Autodemontage Rotterdam over

Met ingang van april a.s. neemt Rhenoy de activiteiten van Autodemontage Rotterdam over. De nieuwe naam wordt Autoparts Rotterdam.

De acquisitie is, net als de vorige week bekendgemaakte overname van Autoparts Almere, een universeel autodemontagebedrijf. Naast gebruikte onderdelen gaat het ook gereviseerde en nieuwe onderdelen leveren van alle merken.

De eerste twee weken van april gebruikt Rhenoy voor een reorganisatie bij Autoparts Rotterdam, om vervolgens de deuren weer te openen. Behalve zakelijke klanten zullen ook particuliere kopers terecht kunnen bij de nieuwe vestiging, om zelf onderdelen af te halen. De regio Rotterdam heeft wat dat betreft een andere dynamiek dan Waardenburg, waar Rhenoy is gevestigd.

Als straks de drie vestigingen operationeel zijn, wil Rhenoy eigen bezorgroutes gaan rijden tussen de locaties. Indien mogelijk (voorraad) en nodig (urgentie) kan een order dan nog dezelfde dag worden afgeleverd. Op dit moment is het nog zo dat een vandaag geplaatste order de volgende dag wordt geleverd via DHL. Rhenoy beschikt over een klantenbestand van circa zesduizend automotive bedrijven: universelen, merkdealers en schadeherstellers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding