Van Diemen weg als directeur Quinton Hazell Nederland

Bij Quinton Hazell Nederland is Paul van Diemen sinds 29 februari niet langer werkzaam als algemeen directeur.

Formeel blijft hij nog tot eind mei in dienst, om lopende zaken over te dragen. Bas Donders, European Sales Director neemt alle commerciële taken over, inclusief de aansturing van de verkoop buitendienst van Quinton Hazell Nederland.

De personele wisseling is volgens directeur Tony Wilson van moederbedrijf Klarius Group Ltd het gevolg "van onze Europese strategische koerswijziging". De Klarius Group nam Quinton Hazell in februari 2010 over. Sindsdien is gewerkt aan integratie van het productenprogramma en verbeterde  dienstverlening. Wilson zegt dat de laatste fase van dat proces nadert en kondigt de doorvoering aan van "een aantal grote veranderingen die erg voordelig zijn voor onze Nederlandse klanten." Welke dat zijn laat hij in het midden, maar de presentatie ervan is ergens in de komende weken. Binnen het geheel van aanpassingen zou "helaas" geen nieuwe functie te creëren zijn die aansluit op Van Diemens  ambities.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van Diemen weg als directeur Quinton Hazell Nederland - Automobielmanagement.nl

Van Diemen weg als directeur Quinton Hazell Nederland

Bij Quinton Hazell Nederland is Paul van Diemen sinds 29 februari niet langer werkzaam als algemeen directeur.

Formeel blijft hij nog tot eind mei in dienst, om lopende zaken over te dragen. Bas Donders, European Sales Director neemt alle commerciële taken over, inclusief de aansturing van de verkoop buitendienst van Quinton Hazell Nederland.

De personele wisseling is volgens directeur Tony Wilson van moederbedrijf Klarius Group Ltd het gevolg "van onze Europese strategische koerswijziging". De Klarius Group nam Quinton Hazell in februari 2010 over. Sindsdien is gewerkt aan integratie van het productenprogramma en verbeterde  dienstverlening. Wilson zegt dat de laatste fase van dat proces nadert en kondigt de doorvoering aan van "een aantal grote veranderingen die erg voordelig zijn voor onze Nederlandse klanten." Welke dat zijn laat hij in het midden, maar de presentatie ervan is ergens in de komende weken. Binnen het geheel van aanpassingen zou "helaas" geen nieuwe functie te creëren zijn die aansluit op Van Diemens  ambities.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding