JTC Automaterialen Roosendaal opent nieuwe vestiging

JTC Automaterialen opent zaterdag 31 maart 2012 haar nieuwe vestiging in Roosendaal.

Op haar vorige locatie was JTC uit haar jasje gegroeid, reden om elders in Roosendaal . Leemstraat 11 – een nieuwe locatie te beginnen. Voorheen zat daar – 45 jaar lang – automaterialenleverancier Van der Hoofd.

De 2300m2 grote vestiging van de voormalige lokale concurrent is de afgelopen tijd verbouwd en gaat zaterdag officieel open. Het nieuwe pand van JTC, in 2007 opgericht door Jorik en Tim Coppens biedt een grotere voorraad A-merken, snelle beschikbaarheid en de mogelijkheid 24/7 online te bestellen. Garagist én consument kunnen er doordeweeks terecht van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 16.00 uur.

Naast auto-onderdelen biedt JTC ook plaatwerk, gereedschap, smeermiddelen, elektronica, banden, kentekenplaten, diagnose apparatuur, equipement en verf. Ook technische ondersteuning, met een eigen helpdesk, van de  klanten behoort tot het pakket.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

JTC Automaterialen Roosendaal opent nieuwe vestiging - Automobielmanagement.nl

JTC Automaterialen Roosendaal opent nieuwe vestiging

JTC Automaterialen opent zaterdag 31 maart 2012 haar nieuwe vestiging in Roosendaal.

Op haar vorige locatie was JTC uit haar jasje gegroeid, reden om elders in Roosendaal . Leemstraat 11 – een nieuwe locatie te beginnen. Voorheen zat daar – 45 jaar lang – automaterialenleverancier Van der Hoofd.

De 2300m2 grote vestiging van de voormalige lokale concurrent is de afgelopen tijd verbouwd en gaat zaterdag officieel open. Het nieuwe pand van JTC, in 2007 opgericht door Jorik en Tim Coppens biedt een grotere voorraad A-merken, snelle beschikbaarheid en de mogelijkheid 24/7 online te bestellen. Garagist én consument kunnen er doordeweeks terecht van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 16.00 uur.

Naast auto-onderdelen biedt JTC ook plaatwerk, gereedschap, smeermiddelen, elektronica, banden, kentekenplaten, diagnose apparatuur, equipement en verf. Ook technische ondersteuning, met een eigen helpdesk, van de  klanten behoort tot het pakket.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding