Op haar vorige locatie was JTC uit haar jasje gegroeid, reden om elders in Roosendaal . Leemstraat 11 – een nieuwe locatie te beginnen. Voorheen zat daar – 45 jaar lang – automaterialenleverancier Van der Hoofd.

De 2300m2 grote vestiging van de voormalige lokale concurrent is de afgelopen tijd verbouwd en gaat zaterdag officieel open. Het nieuwe pand van JTC, in 2007 opgericht door Jorik en Tim Coppens biedt een grotere voorraad A-merken, snelle beschikbaarheid en de mogelijkheid 24/7 online te bestellen. Garagist én consument kunnen er doordeweeks terecht van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 16.00 uur.

Naast auto-onderdelen biedt JTC ook plaatwerk, gereedschap, smeermiddelen, elektronica, banden, kentekenplaten, diagnose apparatuur, equipement en verf. Ook technische ondersteuning, met een eigen helpdesk, van de  klanten behoort tot het pakket.