Vierde VelgenShop: regio Nijmegen

VelgenShop.nl heeft in Wijchen zijn vierde vestiging geopend, na eerder al van start te zijn gegaan in Tilburg, Zoetermeer en Etten-Leur.

VelgenShop.nl opent vestigingen in franchisevorm en tevens als eigen, solitaire winkels. De vestiging Velgen Shop regio Nijmegen is zo’n eigen vestiging. Ze zit aan de Nieuweweg 197e in Wijchen en levert stalen en lichtmetalen velgen, evenals een breed en diep assortiment autobanden. Dit jaar wil de formule doorgroeien naar acht tot twaalf vestigingen. In de komende weken openen er drie, waarvan Nijmegen/Wijchen de eerste is.  Daarnaast wil VelgenShop.nl "minimaal één nieuwe locatie openen in de Randstad". Ook in het noorden van Nederland komt binnen enkele weken een nieuwe vestiging. VelgenShop.nl is momenteel de bouw van deze winkels aan het afronden.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vierde VelgenShop: regio Nijmegen - Automobielmanagement.nl

Vierde VelgenShop: regio Nijmegen

VelgenShop.nl heeft in Wijchen zijn vierde vestiging geopend, na eerder al van start te zijn gegaan in Tilburg, Zoetermeer en Etten-Leur.

VelgenShop.nl opent vestigingen in franchisevorm en tevens als eigen, solitaire winkels. De vestiging Velgen Shop regio Nijmegen is zo’n eigen vestiging. Ze zit aan de Nieuweweg 197e in Wijchen en levert stalen en lichtmetalen velgen, evenals een breed en diep assortiment autobanden. Dit jaar wil de formule doorgroeien naar acht tot twaalf vestigingen. In de komende weken openen er drie, waarvan Nijmegen/Wijchen de eerste is.  Daarnaast wil VelgenShop.nl "minimaal één nieuwe locatie openen in de Randstad". Ook in het noorden van Nederland komt binnen enkele weken een nieuwe vestiging. VelgenShop.nl is momenteel de bouw van deze winkels aan het afronden.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding