De autofabrikant vindt Hella een van zijn belangrijkste zakenpartners, gezien de hoge standaard op het gebied van kwaliteit en wereldwijde aanwezigheid.

Met de ‘Group Award´ zet Volkswagen ieder jaar zijn beste toeleveranciers in het zonnetje. Op het gebied van verlichting kreeg Hella extra hulde voor de ontwikkeling van de Dynamic Light Assist Funktion. De noviteit werd ruim twee jaar terug gepresenteerd en draait om een camera die tegemoetkomend verkeer tijdig herkent en op grond daarvan de hoeveelheid en reikwijdte van het groot licht doseert. Daarmee draagt het systeem bij aan meer zekerheid in het verkeer. Het systeem debuteerde medio 2010 in de Touareg en wordt nu ook toegepast in de nieuwe Tiguan, waarmee de vinding het volumesegment heeft bereikt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding