Het downloaden van autospecifieke (CAN-bus) gegevens heeft diverse voordelen, zowel voor OEM-toepassing  als in de aftermarket. Zo kan de grossier toe met een kleinere voorraad (lagere transportkosten) en toch ieder automodel voorzien van een cruise control. Ook verloopt volgens John Gold International het in- en afstellen sneller, wat zorgt voor een kortere inbouwtijd. Verder zijn de cruisecontrol en programmering van de autogegevens altijd up-to-date.

De noviteit luistert naar de naam GC90Ci en is ontwikkeld in samenwerking met fabrikant LiteOn (Taiwan) en het Nederlandse Beijer Automotive. John Gold International richt zich al meer dan dertig jaar op aftermarket cruisecontrol systemen. Het bedrijf uit  Almere levert aan Europese auto-importeurs, dealers en inbouwstations.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding