Door de koppeling is het gehele werkplaatsproces geautomatiseerd. Zo wordt het mogelijk om via TopMec werkorders op te vragen. Op deze manier heeft de receptionist volgens leverancier Van Heck meer tijd voor klanten en kost het minder tijd om de monteurs te voorzien van informatie. Alles gaat digitaal, dus werkorders schrijven met de hand is niet meer aan de orde.

Car-Systems kent 850 actieve gebruikers. Voorwaarde voor de koppeling is dat het autobedrijf een abonnement neemt op TopMec. Begin september is de definitieve versie van het eind mei gepresenteerde TopMec bedrijfsklaar en wordt de app officieel gelanceerd. Vanaf dat moment is deze voor het autobedrijf verkrijgbaar via een grossier uit het Business Partner Network van Van Heck & Co.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding