TopMec digitaliseert onder meer de bedrijfsprocessen binnen het bedrijf en zou zorgen voor meer efficiency in de werkplaats en een hoger rendement. Veel van deze functionaliteit had het softwareprogramma AutomaaT zelf al, maar door de recente koppeling met TopMec is alle informatie nu ook voor de monteur direct beschikbaar op een tablet.

Dankzij de koppeling van AutomaaT kunnen onder meer de werkplaatsbonnen direct in de app worden bekeken, aangepast en opgeslagen. Ook bestellen van onderdelen kan direct. Alle wijzigingen worden vervolgens gesynchroniseerd met AutomaaT. Op deze manier hoeft de monteur niet iedere keer heen en weer te lopen naar een computer en is steeds de juiste informatie voor handen.

Vanuit AutomaaT kunnen vervolgens de facturen gemaakt worden en afgerekend met de klant. Het AutomaaT-pakket heeft een eigen boekhouding, waardoor de facturen ook direct in de boekhouding komen en er niet nog een apart boekhoudprogramma hoeft te worden gestart.

Link: http://www.automaat.cc/

Link: http://www.automaat.cc/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding