Volgens het bedrijf is het 350 types omvattende assortiment het grootste in zijn soort op de Europese aftermarket. Het zou de markt voor 92 procent afdekken en daarmee een hogere dekking bieden dan bestaande aanbieders.

NGK heeft alle leverbare bobines ondergebracht in zes categorieën. Onderdelenleveranciers en autobedrijven kunnen daardoor met één oogopslag zien hoeveel bobines en eventuele ontstekingskabels ze voor een auto nodig hebben. De verpakking toont behalve het artikelnummer ook een tekening van het type bobine, zodat het opzoeken makkelijker gaat. Deze werkwijze moet voorkomen dat verschillende types door elkaar worden gebruikt. NGK zegt ervoor te zorgen dat alle relevante productgegevens vanaf versie 4/2012 in TecDoc beschikbaar zijn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding