De economische crisis vertaalde zich in minder toeloop vanuit Zuid-Europa, die deels werd gecompenseerd door de grotere belangstelling vanuit Duitsland zelf, de Benelux, Oost-Europa en Rusland.

Een record werd in Frankfurt geboekt met het aantal exposanten: 4.593, uit 74 landen. Ze waren gemiddeld tevredener over de kwaliteit van de bezoekers dan twee jaar terug: 70 om 64 procent. Vooral de Duitse standhouders noteerden meer nieuwe contacten dan in 2010. Op het 305 duizend vierkante meter omvattende beursterrein was er extra aandacht voor het thema truck. Dat is veel bezoekers goed bevallen, aangezien zij zowel in de auto- als de trucksector actief zijn.

De volgende Automechanika Frankfurt vindt van 16 t/m 20 september 2014 plaats.

Bekijk de fotogalerij van de Automechanika 2012.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding