Dat gebeurt met de benoeming van Leo Koevermans tot Account Manager Zuid-West Nederland en de eerdere benoeming van Cees Lagendijk tot Sales Manager voor Nederland.

Cees Lagendijk geeft als Sales Manager Nederland leiding aan het verkoopteam in Nederland. In hun nieuwe functies zijn beiden verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de relaties met leveranciers, partners en het distributiekanaal.

Koevermans is afkomstig van bandenleverancier Michelin, waar hij de functie vervulde van account manager. Eerder was hij werkzaam als account manager bij Renault en Hella. Lagendijk maakte de overstap van Groeneveld Transport Efficiency, waar hij werkte als Global Sales Manager Bus Applications. Daarvoor was hij Area Sales Manager Bus Truck Trailer ITT Koni.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding