De distributie start vanaf komende maandag (8 oktober). Royal Trading gaat een compleet pakket smeermiddelen en onderhoudsproducten leveren. Inmiddels is ook de eerste overeenkomst gesloten met een auto-importeur: Subaru Nederland. Elke nieuwe Subaru wordt afgeleverd met een liter Motul-motorolie, in een verpakking voorzien van het Subaru-logo. De levering van Motul aan de tweewielerbranche is en blijft in ons land het domein van Montana.

Motul heeft zijn productiefaciliteiten in Frankrijk. Bij Royal Trading is het merk de vervanger van Liqui Moly, dat begin dit jaar besloot in Nederland verder te gaan met een andere distributiepartner. Royal Trading heeft de afgelopen maanden "heel lang gezocht en veel aanbiedingen mogen ontvangen", blikt directeur Alex van den Bos terug. "Uiteindelijk kozen wij voor Motul en koos Motul voor ons. Het is behalve een absoluut topmerk een partij die bij ons past qua handelen en manier van denken."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding