Onder haar leiding kunnen liefhebbers twintig minuten lang roulette spelen in het mini-casino. USN-Centuri stelt gratis fiches ter beschikking. De winnaar krijgt een prijs en iedereen mag met Fajah Lourens op de foto (die te downloaden is op de nieuwe USN-website).

De 31-jarige actrice, model en dj is op dit moment te zien als deelnemer aan de realitysoap Expeditie Robinson. Fajah Lourens werd bekend door haar rol van Yasmin Fuentes in Goede tijden, slechte tijden. Ook vertolkte ze een gastrol in Costa, Kees & co en Shouf Shouf! de serie. Verder maakte ze haar opwachting in So You Wanna Be a Popstar en nam ze deel aan een pokertelevisieshow bij Veronica.  Daarnaast heeft ze enkele tv-programma’s gepresenteerd, onder meer voor RTL 5.  In 2011 maakte Lourens haar debuut in de dancewereld, waarin ze als dj werkt onder de naam Fajah.

Meer hierover in de vandaag verschenen beursbijlage van AM. Autoprof Hardenberg 2012 duurt van 16 t/m 18 oktober. Bezoek is alleen mogelijk na persoonlijke registratie.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding