Op de eerste beursdag kwamen 4295 mensen binnen, tegen 4781 in 2011. De woensdag liep 750 bezoekers achter: 6135 nu, 6885 toen. Organisator Geert Huising vindt dat de terugloop "binnen het toelaatbare" is. "Ook al hoop je dat het niet gebeurt, dat het een stukje minder zou worden, viel te verwachten. De marktsituatie is minder gunstig dan vorig jaar. Ook hebben we online registratie ingevoerd, om een wat hoger niveau van de bezoekers te realiseren. Zo’n maatregel kost je gewoon aantallen. Gelukkig horen we tot nu toe van exposanten terug dat ze op hun stand merken dat we die kwaliteitsslag hebben geleverd."

Gisteravond namen circa honderdvijftig mensen deel aan de borrel voor de exposanten. Eerder die dag verzorgde Automobiel Management een eveneens goed bezocht Executive Programma.

Bekijk rechts van dit artikel een foto-impressie van de beurs.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding