Onder toeziend oog van een Guiness-official monteerden eerder deze maand in het Italiaanse Lecco twaalf personen binnen één minuut 81 omgelegde sneeuwkettingen. Gemiddeld legden de deelnemers 6,75 sneeuwkettingen om per persoon, oftewel minder dan negen seconden per omgelegde sneeuwketting. De deelnemers waren mannen en vrouwen van verschillende leeftijden. Ze gingen aan de slag met 24 Citroëns Aircross-modellen.

De nieuwe Thule Easy-fit sneeuwkettingen worden dit winterseizoen op de diverse Europese markten geïntroduceerd. Ze zijn er in modellen voor personenwagens en binnenkort ook in een model voor SUV’s. De Thule Easy-fit won vorig najaar op EquipAuto een Award voor beste innovatie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding