Vergeleken met de vorige versies (2011-2012) bevatten de nieuwe en bijgewerkte uitgaven veel nieuwe voertuigtoepassingen. Zo zijn er nu 89 nieuwe lambdasensortypes. Het totaal aantal NGK-lambdasensoren dat beschikbaar is voor de aftermarket is gestegen tot 759. Het aanbod is goed voor 8.600 voertuigtoepassingen. De catalogus vermeldt ook veel toepassingen voor motorfietsen.

De bougie- en gloeibougiecatalogus dekt meer dan 14.600 voertuigtoepassingen af. Veel van deze toepassingen zijn OE-toepassingen, gezien de positie van NGK bij de eerste montage. De modelseries zijn nu duidelijk van elkaar gescheiden, zodat de voertuigselectie volgens NGK eenvoudiger geworden is. Tot slot bevat de catalogus duizenden referenties en technische informatie.

Beide catalogi zijn verkrijgbaar bij de NGK-distributeurs en kunnen via internet worden gedownload als pdf-bestand. Alle nieuwe toepassingen kunnen ook worden opgezocht met de NGK online productzoeker en staan vermeld in TecDoc versie 4/2012.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding