Automaterialen, garageuitrusting, smeermiddelen, autolakken, de exposanten van Auto Professioneel en Schadeherstel bieden veel variatie, speciaal gericht op bezoekers uit regio Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. De vakbeurzen Auto Professioneel en Schadeherstel zijn inmiddels een begrip in Nederland. De eerste editie van AutoProfessioneel in Venray trok vorig jaar een kleine vijfduizend bezoekers en nu vindt de vakbeurs opnieuw plaats in Evenementenhal Venray op dinsdag 11, woensdag 12 en donderdag 13 december.

Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs Venray heeft een breed regionaal bereik. Voor garagisten ten zuiden van de Maas blijken de vestigingen Hardenberg en Gorinchem toch een (te) grote afstand en juist hierom nemen de exposanten het initiatief nu gebruik te maken van Venray.  Enkele bekende namen die in Venray zijn vertegenwoordigd: Autec, Snap-on, GlassTech, Standox, Rema Tip Top, Saarloos en Serenco. Vrooam presenteert zich met diverse regionale grossiers.

Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs is een trefpunt waar ondernemers en relaties uit de automotive- en schadeherstelbranche elkaar ontmoeten. Er is een sfeervolle ambiance om contacten te leggen, zaken te doen, informatie uit te wisselen en ideeën op te doen. Bovendien kan de bezoeker genieten van de fullserviceformule van Evenementenhal: gratis entree, gratis parkeren en een gratis hapje en drankje op de beursvloer.

Vraag een entreebewijs aan via de link. 
Voor meer informatie over de beurs.