De eerste editie trok bijna vijfduizend bezoekers. Wie erheen wil, kan zijn entreebewijs gratis aanvragen via  www.evenementenhal.nl/venray

Ondanks de moeilijke economische tijden is er vergeleken met de vorige keer een aanzienlijk groter aanbod van automaterialen, garage-uitrusting, smeermiddelen, gereedschappen en autolakken. Bekende namen in Venray zijn onder anderen Autec, Snap-on, GlassTech, Serenco en Vrooam (met diverse regionale grossiers).

Saarloos Automotive Equipment demonstreert de Beissbarth rollenremtestbank BD640Speed. Ook kan de bezoeker er terecht voor een wielreiniger met hoog rendement en een alternatief voor absorptiekorrels. Verder loopt bij Saarloos een inruilactie op gas- en roetmeetapparatuur. Rema Tip Top biedt de bezoeker onder meer uitleg over TPMS en het ATF servicestation. Directeur Bart Boerboom: "In de regio Zuid-Oost Nederland hebben we een grote klantenkring, die we middels deze beurs in Venray in hun "eigen" omgeving kunnen bereiken." Trekhaakcentrum.nl, naar eigen zeggen de grootste keten van trekhaakmontagespecialisten in Nederland, richtte de focus tot dusver op de particulier. Inmiddels mikt men steeds meer ook op de professionele en zakelijke markt. Om ook in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland te bouwen aan naamsbekendheid staat de keten nu op ‘Venray’. Op het gebied van autoschadeherstel is Standox Nederland van de partij, de lakleverancier met het grootste aantal approvals van autofabrikanten.

Op woensdag 12 december kunnen bezoekers en exposanten het gratis Executive Programma bijwonen. Naast een kennisprogramma is er een paneldiscussie geleid door Clem Dickmann; oprichter van het bedrijf Aumacon. Jeroen van de Braak namens de RAI-afdeling Auto’s, laat zijn licht  schijnen over de toekomst van de aftermarket, Henk Meijerink van Mybusinessmedia, uitgever van onder meer Automobiel Management, geeft ten slotte tekst en uitleg geven over de kracht van zoekmachinemarketing. Inschrijven kan via deze link.