Vlaanderen is gisteren voorgesteld aan de medewerkers op de vestiging van Bosal in Vianen. Hij wordt verantwoordelijk voor de drie zuidelijke provincies en de regio ten zuiden van Rotterdam.

Vlaanderen was van maart 2010 tot mei van dit jaar aftersalesmanager bij Oskamp Equipment.  Voor die tijd was hij bijna twintig jaar salesmanager Capital Equipment bij Rema Tip Top Nederland en zijn juridische voorgangers.  

De Bosal Groep levert onder meer uitlaten voor eerste montage en de vervangingsmarkt, trekhaken, dakdragers en katalysatoren. De Nederlandse fabrieksvestiging staat in Vianen, waar magazijninrichtingen voor de West-Europese markt worden geproduceerd. ‘Vianen’ vormt samen met de distributiecentra in Schiedam en Hengelo en eigen productie, research- en opleidingsafdelingen  Bosal Nederland.