Turkije is de zesde grootste particuliere bandenmarkt van Europa en de grootste markt als het gaat om truckbanden. Met haar franchise programma in deze groeiende bandenmarkt versterkt Euromaster dus opnieuw haar aanwezigheid in Europa.

Meer dan 230 franchise centers, alle bestaande Michelin dealers, worden lid van het Europese Euromaster netwerk. De verwachting is dat eind 2013 het Turkse Euromaster netwerk meer dan 300 centers zal bevatten, die zowel voor particuliere klanten als zakelijke klanten klaar zullen staan

Turkije wordt hiermee meteen het grootste franchisenetwerk binnen de Europese organisatie. Euromaster is nu aanwezig in 17 landen in Europa, met meer dan 2250 centers waarvan 790 franchise centers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding