Uitlaten en katalysatoren Bosal weer via Kühne

Na een onderbreking van twee jaar gaan uitlaten- en trekhakenfabrikant Bosal en automaterialendistributeur Kühne Automotive opnieuw een samenwerking aan.

"Op verzoek van de markt"- aldus het persbericht – levert Kühne vanaf deze maand weer Bosal-uitlaatdelen en katalysatoren. Bestellen kan via de recentelijk samengevoegde AutoMaster-Base en Ku-Bes (het bestelsysteem en onderdelencatalogus van Kühne Automotive). De uitlaatdelen worden uitgeleverd via Kühne’s dagdistributienetwerk Cargo. Grossiers die vóór 11.00 uur bestellen, hebben de Bosal-uitlaten nog dezelfde dag vóór 15.00 uur in huis. Ook kunnen ze worden afgehaald op de Kühne-depots in Hoevelaken, Schiedam, Hoogeveen en Veldhoven.

Bosal en Kühne Automotive hebben eerder al samengewerkt, van 2005 tot 2011. Toen besloot Kühne afscheid te nemen en werd Klarius de partner voor uitlaten en katalysatoren. Dankzij de hernieuwde samenwerking wordt Bosal weer onderdeel van Kühne’s A-merkstrategie. Beide partijen zijn op internationaal niveau met elkaar verbonden. Kühne Automotive is ATR-lid (ATR International AG, trading coöperatie binnen de wereldwijde aftermarket), Bosal is International Preferred ATR-Supplier (IPAS).

Uitlaten en katalysatoren Bosal weer via Kühne - Automobielmanagement.nl

Uitlaten en katalysatoren Bosal weer via Kühne

Na een onderbreking van twee jaar gaan uitlaten- en trekhakenfabrikant Bosal en automaterialendistributeur Kühne Automotive opnieuw een samenwerking aan.

"Op verzoek van de markt"- aldus het persbericht – levert Kühne vanaf deze maand weer Bosal-uitlaatdelen en katalysatoren. Bestellen kan via de recentelijk samengevoegde AutoMaster-Base en Ku-Bes (het bestelsysteem en onderdelencatalogus van Kühne Automotive). De uitlaatdelen worden uitgeleverd via Kühne’s dagdistributienetwerk Cargo. Grossiers die vóór 11.00 uur bestellen, hebben de Bosal-uitlaten nog dezelfde dag vóór 15.00 uur in huis. Ook kunnen ze worden afgehaald op de Kühne-depots in Hoevelaken, Schiedam, Hoogeveen en Veldhoven.

Bosal en Kühne Automotive hebben eerder al samengewerkt, van 2005 tot 2011. Toen besloot Kühne afscheid te nemen en werd Klarius de partner voor uitlaten en katalysatoren. Dankzij de hernieuwde samenwerking wordt Bosal weer onderdeel van Kühne’s A-merkstrategie. Beide partijen zijn op internationaal niveau met elkaar verbonden. Kühne Automotive is ATR-lid (ATR International AG, trading coöperatie binnen de wereldwijde aftermarket), Bosal is International Preferred ATR-Supplier (IPAS).