Dat waren er 478 minder dan vorig jaar, maar toen hanteerde de organisatie nog geen bezoekersregistratie, bedoeld om de ‘pennenverzamelaars’ te weren. Op Autoprof Hardenberg werd die selectie in 2012 voor het eerst toegepast. Ook toen was een lichte afname in de bezoekerscijfers het gevolg. Daar stond echter een – volgens exposanten – merkbaar hogere kwalitatieve belangstelling tegenover.

Met circa driehonderd stands is in Gorinchem ook ditmaal sprake van een goedgevulde Evenementenhal. In de Autoprof-nieuwsbrief tipte organisator Geert Huising de exposanten om Twitter te gebruiken als medium om vakgenoten op te roepen vooral naar hún stand te komen (#AutoprofGO2013).

Voor degenen die zich hebben aangemeld voor de lunch annex het Executive Programma van Automobiel Management begint de beurs vandaag al rond de middag. Voor de overige belangstellenden gaan de deuren naar de hallen om 15.00 uur open. Autoprof Gorinchem is ook donderdag nog te bezoeken (eveneens van 15.00-22.00 uur).

Nog niet geweest? Bekijk dan de foto-impressie om te zien wat u gemist heeft (en dubbelklik om de foto te vergroten).  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding