MaasParts AD Grossier na vertrek Auto Electra

Nu automaterialengrossier Auto Electra de AD-organisatie heeft verruild voor Van Heck, neemt MaasParts het stokje over.

MaasParts is sinds januari 2011 verbonden aan de AD-organisatie en actief in de regio Groot Rijnmond op het gebied van automaterialen, autobanden, gereedschappen en garage concepten. De grossier gaat het gat vullen dat is ontstaan door de switch van Auto Electra.

"De beëindiging van de samenwerking met Auto Electra komt niet als een verrassing", zegt Henk Kromhout,  algemeen directeur van AD Benelux. "Het heeft voornamelijk te maken met een verschil van mening aangaande de langetermijnvisie." Kromhout beziet de wisseling van de wacht positief: "Door deze ontwikkeling kan AD het groeipotentieel van MaasParts maximaal benutten." Auto Electra, opgericht in 1947, werkt met een eigen bezorgdienst, vier keer per dag, van elf bestelauto’s.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

MaasParts AD Grossier na vertrek Auto Electra - Automobielmanagement.nl

MaasParts AD Grossier na vertrek Auto Electra

Nu automaterialengrossier Auto Electra de AD-organisatie heeft verruild voor Van Heck, neemt MaasParts het stokje over.

MaasParts is sinds januari 2011 verbonden aan de AD-organisatie en actief in de regio Groot Rijnmond op het gebied van automaterialen, autobanden, gereedschappen en garage concepten. De grossier gaat het gat vullen dat is ontstaan door de switch van Auto Electra.

"De beëindiging van de samenwerking met Auto Electra komt niet als een verrassing", zegt Henk Kromhout,  algemeen directeur van AD Benelux. "Het heeft voornamelijk te maken met een verschil van mening aangaande de langetermijnvisie." Kromhout beziet de wisseling van de wacht positief: "Door deze ontwikkeling kan AD het groeipotentieel van MaasParts maximaal benutten." Auto Electra, opgericht in 1947, werkt met een eigen bezorgdienst, vier keer per dag, van elf bestelauto’s.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding