Het gaat volgens Kühne uitsluitend om kwaliteitsproducten in de originele fabrieksverpakking. Daarmee loopt het bedrijf naar eigen zeggen in de pas met de huidige marktomstandigheden. Prijs  speelt voor de werkplaatsklant een steeds grotere rol. Maar voor het garagebedrijf mag dat niet ten koste gaan van de pasvorm, kwaliteit en duurzaamheid van onderdelen. BudgetMaster zou tegemoet komen aan ieders wensen.

Het assortiment van BudgetMaster zal gedurende het jaar worden uitgebreid. Zolang de voorraad strekt, worden de Klarius-uitlaatdelen en -katalysatoren tegen sterk verlaagde bruto prijzen onder BudgetMaster uitverkocht. De lijnen van BudgetMaster zijn onder andere te vinden in de AutoMaster-Base. Binnen deze online catalogus krijgen deze lijnen een eigen tab tussen ‘AutoMaster’ en ‘Overige’, zodat de grossier of garagist kan kiezen tussen A-merken en BudgetMaster.