Kühne introduceert BudgetMaster

Kühne introduceert BudgetMaster, “als antwoord op de groeiende vraag van grossiers en garagebedrijven naar een value for money onderdelenaanbod”.

Het gaat volgens Kühne uitsluitend om kwaliteitsproducten in de originele fabrieksverpakking. Daarmee loopt het bedrijf naar eigen zeggen in de pas met de huidige marktomstandigheden. Prijs  speelt voor de werkplaatsklant een steeds grotere rol. Maar voor het garagebedrijf mag dat niet ten koste gaan van de pasvorm, kwaliteit en duurzaamheid van onderdelen. BudgetMaster zou tegemoet komen aan ieders wensen.

Het assortiment van BudgetMaster zal gedurende het jaar worden uitgebreid. Zolang de voorraad strekt, worden de Klarius-uitlaatdelen en -katalysatoren tegen sterk verlaagde bruto prijzen onder BudgetMaster uitverkocht. De lijnen van BudgetMaster zijn onder andere te vinden in de AutoMaster-Base. Binnen deze online catalogus krijgen deze lijnen een eigen tab tussen ‘AutoMaster’ en ‘Overige’, zodat de grossier of garagist kan kiezen tussen A-merken en BudgetMaster.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kühne introduceert BudgetMaster - Automobielmanagement.nl

Kühne introduceert BudgetMaster

Kühne introduceert BudgetMaster, “als antwoord op de groeiende vraag van grossiers en garagebedrijven naar een value for money onderdelenaanbod”.

Het gaat volgens Kühne uitsluitend om kwaliteitsproducten in de originele fabrieksverpakking. Daarmee loopt het bedrijf naar eigen zeggen in de pas met de huidige marktomstandigheden. Prijs  speelt voor de werkplaatsklant een steeds grotere rol. Maar voor het garagebedrijf mag dat niet ten koste gaan van de pasvorm, kwaliteit en duurzaamheid van onderdelen. BudgetMaster zou tegemoet komen aan ieders wensen.

Het assortiment van BudgetMaster zal gedurende het jaar worden uitgebreid. Zolang de voorraad strekt, worden de Klarius-uitlaatdelen en -katalysatoren tegen sterk verlaagde bruto prijzen onder BudgetMaster uitverkocht. De lijnen van BudgetMaster zijn onder andere te vinden in de AutoMaster-Base. Binnen deze online catalogus krijgen deze lijnen een eigen tab tussen ‘AutoMaster’ en ‘Overige’, zodat de grossier of garagist kan kiezen tussen A-merken en BudgetMaster.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding