Bosch lanceert loyaliteitsprogramma Extra

Onder de noemer Extra lanceert Bosch een loyaliteitsprogramma voor onafhankelijke garages. Ze kunnen punten verzamelen en die later inruilen tegen een geschenk of andere voordelen voor het bedrijf.

Eerder werd het programma geïntroduceerd in onder meer Duitsland, Italië, Frankrijk en Zweden. Nu zijn België en Nederland aan de beurt.

Het programma geldt voor aankopen van Bosch-producten bij de Bosch Partners die vermeld staan op de website. Bedrijven kunnen zich online registreren via www.extra-points.nl. Het aangemelde autobedrijf krijgt een e-mail ter bevestiging en vijftig gratis punten als welkomstgeschenk. Eenmaal geregistreerd krijgt het bedrijf bij elke aankoop van wisbladen, remschijven en -blokken, injectiepompen, startmotoren en generatoren, bougies, ontstekingsspoelen, lambdasondes of olie-, lucht, brandstof- en interieurfilters van Bosch punten toegekend volgens een vooraf opgesteld puntenoverzicht. Het toekennen gebeurt automatisch via de verkoopstatistieken die door de Bosch Partners worden meegedeeld. Garages hoeven de aankopen niet zelf in te geven of  aankoopbonnen door te sturen. Via een login en paswoord kunnen deelnemers hun puntentotaal controleren. Het aantal gespaarde punten kan op elk ogenblik worden omgezet in geschenken of andere voordelen.

De eigen netwerken van Bosch zijn op de hoogte van het programma. "Wij mikken met Extra niet enkel op de garages uit het eigen netwerk (Bosch Car Service, AutoCrew en Bosch Injection Systems, red.)", zegt Yvan Stas, Trade Marketing Benelux, Bosch Automotive Aftermarket. "Elke onafhankelijke garage die regelmatig Bosch-producten afneemt bij onze Partners, kan zich registreren."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bosch lanceert loyaliteitsprogramma Extra - Automobielmanagement.nl

Bosch lanceert loyaliteitsprogramma Extra

Onder de noemer Extra lanceert Bosch een loyaliteitsprogramma voor onafhankelijke garages. Ze kunnen punten verzamelen en die later inruilen tegen een geschenk of andere voordelen voor het bedrijf.

Eerder werd het programma geïntroduceerd in onder meer Duitsland, Italië, Frankrijk en Zweden. Nu zijn België en Nederland aan de beurt.

Het programma geldt voor aankopen van Bosch-producten bij de Bosch Partners die vermeld staan op de website. Bedrijven kunnen zich online registreren via www.extra-points.nl. Het aangemelde autobedrijf krijgt een e-mail ter bevestiging en vijftig gratis punten als welkomstgeschenk. Eenmaal geregistreerd krijgt het bedrijf bij elke aankoop van wisbladen, remschijven en -blokken, injectiepompen, startmotoren en generatoren, bougies, ontstekingsspoelen, lambdasondes of olie-, lucht, brandstof- en interieurfilters van Bosch punten toegekend volgens een vooraf opgesteld puntenoverzicht. Het toekennen gebeurt automatisch via de verkoopstatistieken die door de Bosch Partners worden meegedeeld. Garages hoeven de aankopen niet zelf in te geven of  aankoopbonnen door te sturen. Via een login en paswoord kunnen deelnemers hun puntentotaal controleren. Het aantal gespaarde punten kan op elk ogenblik worden omgezet in geschenken of andere voordelen.

De eigen netwerken van Bosch zijn op de hoogte van het programma. "Wij mikken met Extra niet enkel op de garages uit het eigen netwerk (Bosch Car Service, AutoCrew en Bosch Injection Systems, red.)", zegt Yvan Stas, Trade Marketing Benelux, Bosch Automotive Aftermarket. "Elke onafhankelijke garage die regelmatig Bosch-producten afneemt bij onze Partners, kan zich registreren."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding