De Inpro Awards worden uitgereikt aan de meest innovatieve en interessante producten die te zien zijn op deze vakbeurs. Een jury, bestaande uit de beursorganisatie en de belangrijkste Poolse marktpartijen, kiest winnaars in negen verschillende categorieën. Op de GasShow 2013 waren ruim honderdvijftig aanbieders van autogasgerelateerde producten vertegenwoordigd. Er kwamen zevenduizend bezoekers op het evenement af.

VSI-2.0 DI is een update van het Prins VSI-systeem dat al ruim tien jaar op de markt is. Met de nieuwkomer wil Prins een oplossing creëren voor de nieuwste direct Ingespoten motoren. Berijders kunnen er volgens de Eindhovense fabrikant flink mee besparen op brandstofkosten en de uitstoot van onder meer CO2 en fijnstof, zonder in te boeten op rijplezier en prestatie. In september vorig jaar won Prins in Frankfurt de Automechanika Innovation award en de Green Directory award voor zijn Direct LiquiMax systeem.