Doyen Auto opent regiodepot aan A28 Zwolle

Aan de A28 in Zwolle opent Doyen Auto maandag 18 maart een regiodepot.

De vestiging (naast het nieuwe Van der Valk) heeft een grondoppervlak van zesduizend vierkante meter, verdeeld over twee bouwlagen. Eind dit jaar opent de onderdelenleverancier ook een satelliet, met dezelfde omvang en inrichting, voor de klanten in Zuid-Nederland.

Doel van de uitbreidingen is om de vraag van de grossier sneller in te kunnen vullen. Zo zal van enkele productlijnen honderd procent beschikbaar zijn, zoals bij turbo’s en stuurdelen – artikelen  die normaalgesproken niet breed op voorraad worden gehouden bij de grossier. Op die manier hoopt Doyen zich te onderscheiden bij diverse klantgroepen. Streppel kondigde magazijn-Zwolle twee maanden aan, tijdens een bijeenkomst van Group Auto Nederland. Bij die gelegenheid zei GAN-directeur Freek Blekxtoon Doyen Auto te gaan gebruiken als tweede leverancier, naast Kühne.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Doyen Auto opent regiodepot aan A28 Zwolle - Automobielmanagement.nl

Doyen Auto opent regiodepot aan A28 Zwolle

Aan de A28 in Zwolle opent Doyen Auto maandag 18 maart een regiodepot.

De vestiging (naast het nieuwe Van der Valk) heeft een grondoppervlak van zesduizend vierkante meter, verdeeld over twee bouwlagen. Eind dit jaar opent de onderdelenleverancier ook een satelliet, met dezelfde omvang en inrichting, voor de klanten in Zuid-Nederland.

Doel van de uitbreidingen is om de vraag van de grossier sneller in te kunnen vullen. Zo zal van enkele productlijnen honderd procent beschikbaar zijn, zoals bij turbo’s en stuurdelen – artikelen  die normaalgesproken niet breed op voorraad worden gehouden bij de grossier. Op die manier hoopt Doyen zich te onderscheiden bij diverse klantgroepen. Streppel kondigde magazijn-Zwolle twee maanden aan, tijdens een bijeenkomst van Group Auto Nederland. Bij die gelegenheid zei GAN-directeur Freek Blekxtoon Doyen Auto te gaan gebruiken als tweede leverancier, naast Kühne.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding