WM Automaterialen opent vierde vestiging Nederland

Op bedrijventerrein Bijsterhuizen, tussen Nijmegen en Wijchen, opent WM Automaterialen medio juni zijn vierde vestiging in Nederland.

Verdeeld over twee verdiepingen van elk 1250 m2 komen daar ruim dertigduizend  A-merkartikelen te liggen. Het nieuwe pand, waaraan momenteel nog gewerkt wordt, biedt ruimte voor in totaal 55 duizend artikelen. Daarmee wordt het qua omvang vergelijkbaar met de vestiging van WM Automaterialen in Duiven.

Bedrijventerrein Bijsterhuizen ligt nabij de snelwegen A73, A50 en A326. De vestiging in Wijchen biedt plek aan negen interne medewerkers en drie chauffeurs. De van oorsprong Duitse grossier is in eigen land bezig met de bouw van een logistiek centrum (op 100.000 m2 grondoppervlak) vanwaaruit alle Europese vestigingen dagelijks worden beleverd. In Nederland ging het bedrijf in 2009 van start, met Lochem (33 duizend artikelen) als eerste vestiging. Inmiddels zit de onderdelenleverancier ook in Zwolle (34 duizend artikelen).

Als binnenkort ook ‘Wijchen’ operationeel is, gaat de uitbreiding in Nederland verder. General manager Harm Harmsen: "We rollen WM landelijk uit, maar het tempo hangt af van beschikbare locaties en van de vraag hoe de bestaande vestigingen draaien. Hier geldt: de baat gaat voor de kost uit."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

WM Automaterialen opent vierde vestiging Nederland - Automobielmanagement.nl

WM Automaterialen opent vierde vestiging Nederland

Op bedrijventerrein Bijsterhuizen, tussen Nijmegen en Wijchen, opent WM Automaterialen medio juni zijn vierde vestiging in Nederland.

Verdeeld over twee verdiepingen van elk 1250 m2 komen daar ruim dertigduizend  A-merkartikelen te liggen. Het nieuwe pand, waaraan momenteel nog gewerkt wordt, biedt ruimte voor in totaal 55 duizend artikelen. Daarmee wordt het qua omvang vergelijkbaar met de vestiging van WM Automaterialen in Duiven.

Bedrijventerrein Bijsterhuizen ligt nabij de snelwegen A73, A50 en A326. De vestiging in Wijchen biedt plek aan negen interne medewerkers en drie chauffeurs. De van oorsprong Duitse grossier is in eigen land bezig met de bouw van een logistiek centrum (op 100.000 m2 grondoppervlak) vanwaaruit alle Europese vestigingen dagelijks worden beleverd. In Nederland ging het bedrijf in 2009 van start, met Lochem (33 duizend artikelen) als eerste vestiging. Inmiddels zit de onderdelenleverancier ook in Zwolle (34 duizend artikelen).

Als binnenkort ook ‘Wijchen’ operationeel is, gaat de uitbreiding in Nederland verder. General manager Harm Harmsen: "We rollen WM landelijk uit, maar het tempo hangt af van beschikbare locaties en van de vraag hoe de bestaande vestigingen draaien. Hier geldt: de baat gaat voor de kost uit."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding