S&T (Systems & Technology Corp.) wil de support aan haar partners in Europa intensiveren en de klantenkring uitbouwen. Daartoe is een joint-venture opgericht met Micpoint. De keus voor Nederland is volgens Chairman Michael Lan het gevolg van de centrale ligging en het uitgebreide netwerk van de Nederlanders in Europa. Daniël Mens is aangesteld als Managing Director. Voorheen stuurde hij bij Ezwim de wereldwijde verkoop van telecom management oplossingen aan en was hij er lid van het managementteam. Directeur Ed Moné van Micpoint verwacht dat in de loop van dit jaar personeel aan te trekken voor technische en commerciële ondersteuning van de joint-venture. 

Systems & Technology Corp. (S&T) is opgericht in 1987, beursgenoteerd in Taiwan en beschikt wereldwijd over meer dan honderd distributeurs.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding