Topman Bernd Bohr vertrekt bij Bosch

Volledig onverwacht heeft Bernd Bohr, directeur van de divisie personenautotechniek, zijn vertrek bij Bosch aangekondigd.

Hij doet dat per 1 juli en "om persoonlijke redenen", zo heet het in een officiële verklaring.

Bohr stuurt de grootste en best renderende tak van de onderneming aan. Er waren geen aanwijzingen dat hij, zoals nu blijkt, meer tijd wilde inruimen voor zichzelf en zijn familie. De 56-jarige topman heeft zich meer dan dertig jaar in diverse functies ingezet voor Bosch. Een opvolger is nog niet bekend; wel is er een stoelendans in het topmanagement. Vooralsnog gaat Henning Scheider fungeren als coördinator van de automotive tak.

Topman Bernd Bohr vertrekt bij Bosch - Automobielmanagement.nl

Topman Bernd Bohr vertrekt bij Bosch

Volledig onverwacht heeft Bernd Bohr, directeur van de divisie personenautotechniek, zijn vertrek bij Bosch aangekondigd.

Hij doet dat per 1 juli en "om persoonlijke redenen", zo heet het in een officiële verklaring.

Bohr stuurt de grootste en best renderende tak van de onderneming aan. Er waren geen aanwijzingen dat hij, zoals nu blijkt, meer tijd wilde inruimen voor zichzelf en zijn familie. De 56-jarige topman heeft zich meer dan dertig jaar in diverse functies ingezet voor Bosch. Een opvolger is nog niet bekend; wel is er een stoelendans in het topmanagement. Vooralsnog gaat Henning Scheider fungeren als coördinator van de automotive tak.