De winnaar wordt bekend gemaakt op de eerste dag van de internationale revisievakbeurs ReMaTec2013 (16 t/m 18 juni, Amsterdam RAI). Aanmelden kan t/m 15 mei via www.rematecnews.com/exhibition.

De award is een jaarlijkse  prijs voor personen of bedrijven die zich hebben onderscheiden in hun vakgebied. Onder de winnaars van de afgelopen acht jaar zijn Phillipe James van Remy Automotive en Carsten Bücker van BU Drive Group. De winnaar in 2012 was Doug Wolma, General Manager Revisie, van Meritor Inc.

De jury bestaat uit Volker Schittenhelm van FIRM (International Association of Engine Rebuilders and Remanufacturers), Fernand Weiland van APRA’s European Division (Auto Parts Remanufacturers Association) en hoofdredacteur William Schwarck van ReMaTecNews. De criteria voor de jurering zijn innovatie, kwaliteit, technische uitmuntendheid en de impact op de remanufacturing industrie. Ook zaken als klantservice en activiteiten om revisie in het algemeen te bevorderen tellen mee.

In 2011 trok ReMaTec 2.726 bezoekers, een record voor de tweejaarlijkse vakbeurs.In 2009 waren er 1.703 bezoekers. Ook het aantal exposanten was in 2011 hoger dan de vorige keer: 156 c.q. 142.