Profile Tyrecenter start webshop Eibach Federn

Profile Tyrecenter start een webshop voor de verkoop van Eibach Federn. Bij de formule nemen de online verkopen een grote vlucht.

Eibach is een bekend merk in de autosport. Profile Tyrecenter spreekt van "een mooie aanvulling op het bestaande assortiment." De consument kan in de webshop zoeken op basis van merk, model en motorinhoud van zijn auto.

Eibach maakt ook deel uit van een nieuwe brochure – ‘Wheels of the World’ – van Profile Tyrecenter. Met de erin opgenomen zestig band-velgcombinaties zegt Profile in Nederland het grootste online en offline aanbod te bieden op het gebied van band/velg. De consument kan online zoeken op kenteken om de meest geschikte combinatie te vinden.

In de afgelopen winterperiode nam bij Profile Tyrecenter de online verkoop van band/velgcombinaties toe met driehonderd procent ten opzichte van 2011/2012. Verder kiezen steeds meer online kopers voor gespreide betaling.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Toch wel knap van Profile om in een heel klein stukje tekst over dit product op de website 4 taalfouten te maken.

Geplaatst door: Theodoor van Es op
Profile Tyrecenter start webshop Eibach Federn - Automobielmanagement.nl

Profile Tyrecenter start webshop Eibach Federn

Profile Tyrecenter start een webshop voor de verkoop van Eibach Federn. Bij de formule nemen de online verkopen een grote vlucht.

Eibach is een bekend merk in de autosport. Profile Tyrecenter spreekt van "een mooie aanvulling op het bestaande assortiment." De consument kan in de webshop zoeken op basis van merk, model en motorinhoud van zijn auto.

Eibach maakt ook deel uit van een nieuwe brochure – ‘Wheels of the World’ – van Profile Tyrecenter. Met de erin opgenomen zestig band-velgcombinaties zegt Profile in Nederland het grootste online en offline aanbod te bieden op het gebied van band/velg. De consument kan online zoeken op kenteken om de meest geschikte combinatie te vinden.

In de afgelopen winterperiode nam bij Profile Tyrecenter de online verkoop van band/velgcombinaties toe met driehonderd procent ten opzichte van 2011/2012. Verder kiezen steeds meer online kopers voor gespreide betaling.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Toch wel knap van Profile om in een heel klein stukje tekst over dit product op de website 4 taalfouten te maken.

Geplaatst door: Theodoor van Es op