Hij zal de totale point S-organisatie aansturen in Nederland en neemt alle verantwoordelijkheden over van Wim Reijmerink.

Hollander is al meer dan dertig jaar actief in de automotive sector. Zijn carrière begon bij Jan van den Broek Autobanden. Na de overname door Kwik-Fit ging hij aan de slag als Regio Sales Manager. In 1991 werd Hollander actief als Salesmanager bij USN-Centuri (tot 2007). Daarna werd hij weer bij Kwik-Fit als Tyre Business Manager en Business Unit Manager verantwoordelijk voor bandendistributiecentrum Wereldband (Etten-Leur) en warehouse van USN-Centuri (Harderwijk).

Inmiddels telt point S meer dan veertig vestigingen in ons land, waar de formule in de zomer van 2010 neerstreek. Het van oorsprong Franse bedrijf is actief in 23 landen en kent meer dan tweeduizend verkooppunten. Behalve in Europa is point S ook actief in Turkije, de VS, Zuid-Afrika en Slovenië.