API roadshow Dabeko Coevorden eerste uit reeks Doyen

Bij Dabeko in Coevorden vindt komende donderdag (16 mei) de eerste API Roadshow van 2013 op het programma. Er zullen dit jaar nog vijf volgen.

Zeker zijn al vrijdag 21 juni (Automaterialen Heesch) en eind september (data nog te bepalen) bij Van Essen in Enschede en Maromax in Tilburg. Maximaal denkt moederbedrijf Doyen Auto de komende jaren zeven à acht API-roadshows per jaar te organiseren. Deze huisshows komen volgens marketingmanager Patrick Diepenhorst niet in de plaats van de regiobeurzen. "We hebben dit jaar al in Gorinchem gestaan en het is onze intentie ook mee te doen aan Hardenberg." Er zijn in Nederland 27 API-grossiers.

De roadshow in Coevorden dient tegelijk als officiële opening van deze Dabeko-vestiging – de derde van deze ook in Dalfsen en Drachten aanwezige grossier. Naast de merken en concepten die Doyen Auto levert, zullen 16 mei ook andere activiteiten plaatsvinden. Zo zijn er racesimulatoren van Michelin en testauto’s van Monroe. Daarnaast zal een gastspreker de bezoeker een kijk op de markt geven. Geïnteresseerden (er zijn circa honderdvijftig garagehouders uitgenodigd) zijn welkom tussen 16.00 en 21.00 uur.

Voor de roadshow heeft Doyen Auto mobiele expositieruimte gekocht van ongeveer honderd vierkante meter vloeroppervlak. Volgens Diepenhorst is commercie niet de insteek van het initiatief. "Het gaat er ons primair om de bezoeker te informeren over wat er op tal van aspecten van zijn vak aan mogelijkheden is. Iemand die een aankoop wil doen zal uiteraard geen ‘nee’ te horen krijgen, maar de inhoud staat voorop."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

API roadshow Dabeko Coevorden eerste uit reeks Doyen - Automobielmanagement.nl

API roadshow Dabeko Coevorden eerste uit reeks Doyen

Bij Dabeko in Coevorden vindt komende donderdag (16 mei) de eerste API Roadshow van 2013 op het programma. Er zullen dit jaar nog vijf volgen.

Zeker zijn al vrijdag 21 juni (Automaterialen Heesch) en eind september (data nog te bepalen) bij Van Essen in Enschede en Maromax in Tilburg. Maximaal denkt moederbedrijf Doyen Auto de komende jaren zeven à acht API-roadshows per jaar te organiseren. Deze huisshows komen volgens marketingmanager Patrick Diepenhorst niet in de plaats van de regiobeurzen. "We hebben dit jaar al in Gorinchem gestaan en het is onze intentie ook mee te doen aan Hardenberg." Er zijn in Nederland 27 API-grossiers.

De roadshow in Coevorden dient tegelijk als officiële opening van deze Dabeko-vestiging – de derde van deze ook in Dalfsen en Drachten aanwezige grossier. Naast de merken en concepten die Doyen Auto levert, zullen 16 mei ook andere activiteiten plaatsvinden. Zo zijn er racesimulatoren van Michelin en testauto’s van Monroe. Daarnaast zal een gastspreker de bezoeker een kijk op de markt geven. Geïnteresseerden (er zijn circa honderdvijftig garagehouders uitgenodigd) zijn welkom tussen 16.00 en 21.00 uur.

Voor de roadshow heeft Doyen Auto mobiele expositieruimte gekocht van ongeveer honderd vierkante meter vloeroppervlak. Volgens Diepenhorst is commercie niet de insteek van het initiatief. "Het gaat er ons primair om de bezoeker te informeren over wat er op tal van aspecten van zijn vak aan mogelijkheden is. Iemand die een aankoop wil doen zal uiteraard geen ‘nee’ te horen krijgen, maar de inhoud staat voorop."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding