In samenwerking met internet- en marketingbureau Tussendoor is een geheel nieuwe site ontwikkeld, die een compleet overzicht van het bedrijf biedt. Buren Hallum zelf spreekt, gezien de combinatie van vorm en inhoud, van "een uitstekend visitekaartje".

Belangstellenden kunnen eenvoudig navigeren naar onderdelen en accessoires voor personenwagens, bedrijfswagens en campers van Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Ook minder gangbare onderdelen, zoals tuning en accessoires, zijn opgenomen in het assortiment.

Buren Hallum Automaterialen is de officiële importeur van de Italiaanse auto onderdelenfabrikant Magneti Marelli in Nederland. Ook het bijbehorende officiële garagenetwerk – Checkstar – wordt beheerd door het Friese bedrijf.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding