Streppel opent regiodepot Doyen Auto in Zwolle

In het bijzijn van ruim honderd genodigden heeft directeur Marcel Streppel van Doyen Auto Nederland gisteravond het nieuwe Doyen-regiodepot in Zwolle geopend.

In het pand nabij de A28 liggen circa 34 duizend artikelen opgeslagen, ter ondersteuning van de fast movers bij de grossiers. Binnen enkele weken verwacht Streppel het contract te ondertekenen voor een in aard en omvang vergelijkbaar regiodepot in Noord-Brabant.  

Voordat Streppel met een schaar het lint doorknipte – de officiële openingshandeling – benadrukte hij "het vertrouwen" dat spreekt uit de investering die het hoofdkantoor in Brussel heeft gedaan om ‘Zwolle’ mogelijk te maken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Streppel opent regiodepot Doyen Auto in Zwolle - Automobielmanagement.nl

Streppel opent regiodepot Doyen Auto in Zwolle

In het bijzijn van ruim honderd genodigden heeft directeur Marcel Streppel van Doyen Auto Nederland gisteravond het nieuwe Doyen-regiodepot in Zwolle geopend.

In het pand nabij de A28 liggen circa 34 duizend artikelen opgeslagen, ter ondersteuning van de fast movers bij de grossiers. Binnen enkele weken verwacht Streppel het contract te ondertekenen voor een in aard en omvang vergelijkbaar regiodepot in Noord-Brabant.  

Voordat Streppel met een schaar het lint doorknipte – de officiële openingshandeling – benadrukte hij "het vertrouwen" dat spreekt uit de investering die het hoofdkantoor in Brussel heeft gedaan om ‘Zwolle’ mogelijk te maken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding