Alan Smart Remanufacturer of the Year 2013

Alan Smart, eigenaar en oprichter van ATP Industries Group Ltd, is uitgeroepen tot Remanufacturer of the Year Award 2013.

William Schwarck, eindredacteur van het internationale vakblad ReMaTecNews voor de automotive en heavy-duty revisie-industrie, maakte de winnaar zondag bekend. Die dag opende Amsterdam RAI (nog t/m 18 juni) editie 2013 van het revisie-evenement.

Alan Smart heeft ATP (Staffordshire, Verenigd Koninkrijk) volgens juryvoorzitter Schwarck opgebouwd tot "een topbedrijf dat zich onderscheidt in geavanceerde technologie en innovatie op het gebied van transmissies, koppelomvormers en elektromechanische onderdelen." Voor die prestaties en zijn bijdrage aan de reputatie van de automotive en heavy-duty revisiesector is de award volgen Schwarck op zijn plaats.

ATP is begin jaren zeventig opgericht en reviseert een breed aanbod geavanceerde auto-onderdelen, waaronder automatische en handmatige transmissies, koppelomvormers en hydro- en elektromechanische samenbouwen, elektronica en ABS- en EMS-units. Ook heeft ATP een eigen lijn testapparatuur ontwikkeld. De revisieproducten omvatten zowel OEM-klanten als de onafhankelijke aftermarket. ATP heeft dochterondernemingen in de VS en China.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Alan Smart Remanufacturer of the Year 2013 - Automobielmanagement.nl

Alan Smart Remanufacturer of the Year 2013

Alan Smart, eigenaar en oprichter van ATP Industries Group Ltd, is uitgeroepen tot Remanufacturer of the Year Award 2013.

William Schwarck, eindredacteur van het internationale vakblad ReMaTecNews voor de automotive en heavy-duty revisie-industrie, maakte de winnaar zondag bekend. Die dag opende Amsterdam RAI (nog t/m 18 juni) editie 2013 van het revisie-evenement.

Alan Smart heeft ATP (Staffordshire, Verenigd Koninkrijk) volgens juryvoorzitter Schwarck opgebouwd tot "een topbedrijf dat zich onderscheidt in geavanceerde technologie en innovatie op het gebied van transmissies, koppelomvormers en elektromechanische onderdelen." Voor die prestaties en zijn bijdrage aan de reputatie van de automotive en heavy-duty revisiesector is de award volgen Schwarck op zijn plaats.

ATP is begin jaren zeventig opgericht en reviseert een breed aanbod geavanceerde auto-onderdelen, waaronder automatische en handmatige transmissies, koppelomvormers en hydro- en elektromechanische samenbouwen, elektronica en ABS- en EMS-units. Ook heeft ATP een eigen lijn testapparatuur ontwikkeld. De revisieproducten omvatten zowel OEM-klanten als de onafhankelijke aftermarket. ATP heeft dochterondernemingen in de VS en China.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding