Op de oude locatie in Apeldoorn, waar Kavo meer dan 25 jaar heeft gezeten, was verdere uitbreiding niet verder mogelijk. De voorraad was verdeeld over drie magazijnen, wat niet efficiënt was. Peter Bloemberg, sales en marketing directeur van Kavo is verheugd over het nieuwe bedrijfspand. "Wij signaleren een sterk toenemende vraag naar Kavo Parts, onderdelen van Aziatische auto’s. Door deze vraag en onze nieuwe productgroepen was een groter magazijn noodzakelijk. Inmiddels doen we in meer dan 45 landen zaken, met ons concept voorzien we in een duidelijke behoefte."

Het nieuwgebouwde magazijn bevat meer dan vijfduizend palletplaatsen, een verdubbeling in capaciteit. Kavo neemt ook een modern kantoor in gebruik. Het kantoorpand is door haar bijzondere bouwwijze en architectuur uniek te noemen en is onder andere uitgerust met een ingenieus systeem voor de verwarming en koeling van het pand.

Kavo is leverancier van onderdelen voor Aziatische auto’s. De gevoerde merken zijn onder andere: AMC filter, Kavo Parts en NWB. Het assortiment bestaat onder meer uit filters, remmen, koppelingen, wisserbladen en stuurdelen. Binnenkort voegt Kavo ook elektrische onderdelen aan zijn programma toe.