De app is er in tien talen voor smartphones en tablets (waaronder Nederlands) en is beschikbaar in de Google Play Store en App Store.

Gebruikers van een mobiel apparaat hebben toegang tot de meest actuele databases van NGK. Ze kunnen zoeken op productgroepen, fabrikanten en auto’s. Alle zoekresultaten kunnen worden opgeslagen en met anderen worden gedeeld via e-mail of Facebook. Met de camera op het mobiele apparaat kan de streepjescode op de verpakking worden gescand. Gebruikers kunnen binnen luttele seconden bepalen voor welke voertuigtoepassingen een product is bestemd – handig voor voorraadbeheer bij distributeurs en werkplaatsen. Verder doet de app dienst als interface voor het loyaliteitsprogramma Bedangkt. Deelnemers kunnen hiermee bijvoorbeeld hun account beheren, gespaarde punten opvragen of regelen dat de volle verzamelbox wordt opgehaald.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding