Op de dag van de slotronde (15 oktober) kiezen de leden de winnaars van de gouden en zilveren trofeeën. Dat gebeurt vier categorieën. Daags erop, wanneer de beurs open gaat voor publiek, worden de namen bekend gemaakt.

De internationale Grands Prix voor automotive innovatie werden in het leven geroepen op editie 1985 van de beurs. Doel was meer bewustzijn te creëren rond de achterliggende techniek van garage-uitrusting. Bij het bepalen van de winnaars krijgt de beursorganisatie van Equip Auto assistentie van de AFPA (French Automotive Press Association) en de internationale pers (tachtig journalisten uit ruim twintig landen).  

Klik hier om per categorie de kandidaten voor het eremetaal te zien. Equip Auto duurt van 16 t/m 20 oktober.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding